Adora Records

Lovsångsserien Gemenskap

gemenskap_3_1 Read More »

Gemenskap

Traditionella psalmer

ADOCD05 Read More »

Låt mig få höra om Jesus

Almroth & Viklund

Ny musik från Harald Høidahl

På söndag (21 juli 2013) släpps Harald Høidahls nya skiva; Låt ditt rike komma. Detta är Haralds femte soloskiva och påminner till viss del om Nu är vi ett i Jesus, en skiva i lovsångsserien Gemenskap, som Harald medverkade på och producerade för några år sedan.

Från idag kan du ladda ner Herren ska komma över sitt folk, som är första singeln från skivan.

I samband med skivsläppet kommer Harald även att medverka på Europakonferensen på Livets Ord i Uppsala. På lördag kväll (27/7) medverkar Harald på kvällsmötet och därefter sjunger han några av sina nya sånger, samt signerar skivor i Bok- & Utställningstältet.

Micke Fhinn aktuell med ny skiva

Under första veckorna av juni släpper Adora Records skivan ”Underbara dagar” med Micke Fhinn. I samband med detta ordnas en releasekonsert på Grand i Uppsala den 9 juni, där även Samuel Gajicki och Two Birds (Ellen Vingren & Emanuel Sandgren) medverkar.

Micke Fhinns nya skiva; Underbara dagar, är en popinfluerad samling sånger på både svenska och engelska, där nyskrivna sånger dominerar, men även välbekanta sånger från Mickes långa repertoar dyker upp.

Ny skiva med Harald Høidahl i sommar

Pressmeddelande 22 februari 2013: Ny skiva med Harald Høidahl i sommar

Harald Høidahl har skrivit lovsånger som Helig,Halleluja, vi älskar dig Jesus, Makten och äran och Ära vare Fadern, samt spelat in och medverkat på flera lovsångsskivor, på svenska, norska och engelska. Nu går han in i studio för att påbörja inspelningen av sin femte skiva som släpps på Adora Records till sommaren.

Läs hela pressmeddelandet här

Läs mer om Harald

Sjätte skivan i lovsångsserien Gemenskap släpps i mars

Adora Records lovsångsserie, Gemenskap, har många gånger fungerat som ”lovsångsledare” för både bönegrupper, mindre församlingar och i personliga andakter. Det är nu fyra år sedan första skivan i serien släpptes och i mars väntas sjätte skivan i serien, betitlad Leva för att ge nå skivdiskarna.

I mars är det dags för seriens sjätte skiva, betitlad Leva för att ge.

Producerar gör Johannes Bergkvist, från den unga duon Proklaim. Tillsammans med vänner från bl a Youth har man tagit tillvara på de element som har blivit seriens kännetecken: Enkel, innerlig och nära lovsång.

Läs hela pressmeddelandet här

Läs mer om lovsångsserien Gemenskap

Läs mer om Leva för att ge

Se teaser på YouTube