Nyheter

Idag släpper Adora Records EP:n ”I Hans hand” från skivdebuterande Calle Sundström.

Uppsala, 31 mars 2023

Idag släpper Adora Records EP:n ”I Hans hand” från skivdebuterande Calle Sundström. En EP med egenskrivna, betjänande sånger och lovsånger.

Calle Sundström är mån om att låta texterna själva få tala och rikta ljuset på Herren. Med erfarenhet inom lovsång och som keyboardist i diverse symfoniska rock- och popband, ger han nu ut fyra av sina sånger på sin debut-EP.

“I Hans hand” innehåller fyra egenskrivna sånger som har varit med under åren och som Calle upplever har fått betjäna människor vid olika tillfällen. Sångerna har fått en ny musikalisk kostym som lyfter fram texterna. För produktion och master står CJ Grimmark (Narnia, Jerusalem), Lighthouse Mastering, som även har spelat alla instrument. Exekutiv producent är Jonatan Samuelsson (Narnia, Adora).

– Min önskan är att sångerna ska förmedla något från Gud till lyssnaren. Att de får beröra och betjäna människor som behöver få uppmuntran, tröst eller kanske ett första möte med Gud. säger Calle själv om skivan och avslutar:

– Jag upplever att vi har fått texterna att träda fram och min innerliga önskan är att dessa ska beröra och skapa en längtan efter Herren.

”I Hans hand” släpps av Adora idag, 31 mars 2023.

Länk:
EP digitalt: https://orcd.co/i-hans-hand