Ida Möller
– Innerligt tacksam

Artist:
Ida Möller

Album:
Innerligt tacksam

Releasedatum:
20 maj, 2012

Art.nr:
ADOCD16

Ida Möllers debutskiva Innerligt tacksam handlar om lovsång på svenska med starka popinfluenser.

Varje människas resa i tron börjar med att man får budskapet om Jesus presenterat för sig, och fortsätter med att man någon gång fattar beslutet att öppna upp sitt hjärta för honom och tro. Sedan börjar en fantastiskt spännande resa tillsammans med Jesus – en resa fylld av glädje, eufori, kärlek, tacksamhet, tvivel, frågor, tårar, lovsång och tystnad inför honom.
Detta är bakgrunden till Ida Möllers första soloalbum.

Syftet med skivan är att hjälpa dig att sjunga ut din sång till Gud och bevara lovsången och närheten till Jesus, oavsett vad livet bjuder på för överraskningar och utmaningar. Att inte dra sig undan från relationen till Jesus och kyrkan när livet blir tufft, utan hämta styrka och kraft i att dra sig närmare honom i lovsång och i relation till den ”familjen” som kyrkan är tänkt att vara.

Albumet är uteslutande på svenska och majoriteten av sångerna är skrivna av Ida och resterande sånger är handplockade för att göra skivans helhet perfekt.

”För mig är det väldigt viktigt att våra ord som vi sjunger till Jesus är på allvar och hamnar nära vårt hjärta, därför är alla sånger på svenska, hur vi än vänder och vrider på det så är svenska vårt själsspråk och kommer brutalt nära oss”
Ida Möller

Albumet bjuder på bibliskt förankrade texter och sköna melodislingor i modern musikalisk förpackning. Tanken är att allt ska kunnas spelas och användas i både små och stora sammanhang, därför görs också ett nothäfte med alla sånger.

Ida Möller är en erkänd låtskrivare, sångerska och en av lovsångsledarna Hillsong Church Stockholm och har tidigare medverkat på en rad produktioner, bl. a. Alltid med Dig, Ingenting annat, Passion #1 och Passion Show the world.

Låtlista:
1 Sagan
2 Just nu
3 Innerligt tacksam
4 Jag vet vad jag har
5 Korsets Kung (med David André Østby)
6 För varje dag som går
7 Låt aldrig lovsången tystna
8 Sträcker mig framåt (med Lina Nielsen & Evelina Gard)
9 Tänk om
10 Fader vår
11 Nära dig
12 Trofast Gud

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs