Artister

Ida Möller

Ida Möller är född och uppvuxen i Vilhelmina i Norrlands inland. Hon är uppvuxen med musik och har sjungit som solist i olika sammanhang från barnsben. Som 15 åring började Ida själv att leda sång och musik i den lokala kyrkan, men 1999 flyttade Ida till Stockholm.

Många känner igen Ida Möller i och med sin medverkan på Karisma-skivorna, samt skivan “Den brustna vägen” från 2005, som Ida gjorde tillsammans med vännerna Andreas Nielsen och Mikael Axelius.

Ida är numera aktiv som lovsångsledare i Hillsong Church Stockholm och inför julen 2011 släppte hon själv sin första singel “Sagan”, som Mike Eriksson arrangerade och producerade. Sången är skriven av vännen Jennelie Wiljebrand och är en berättande sång om Jesu liv och lämnar oss med frågan om detta kan vara sant eller inte. För den som ännu inte tror hoppas Ida att Sagan ska bli en ögonöppnare och ett steg närmare till att tro och för den som redan tror, en påminnelse.

Responsen på singeln från både troende och icke troende var överväldigande och Ida bestämde sig för att fortsätta samarbetet med Mike och tillsammans kontaktade de Adora Records, som ger ut skivan i vår.

– Mitt mål är att förmedla sånger på svenska som ska kunna användas i både stora och små sammanhang. Vardagsnära texter som ska göra skillnad i lyssnarens hjärta. säger Ida själv om skivan och fortsätter:
– Min längtan är att sångerna ska hjälpa människor att sjunga ut sin sång till Gud, oavsett om det är för första eller tusende gången.

Debutskivan “Innerligt tacksam” släpptes på Adora Records i maj 2012.