Musik

Innerligt tacksam

Köp musik

iTunes Adora Online
  • Label: Ida Möller
  • Release: 25 maj, 2012
  • Catalog No: ADOCD16

Lovsång med starka popinfluenser!

Varje människas resa i tron börjar med att man får budskapet om Jesus presenterat för sig och fortsätter med att man någon gång fattar beslutet att öppna upp sitt hjärta för honom och tro. När det väl är gjort så börjar en fantastiskt spännande resa tillsammans med Jesus. En resa fylld av glädje, eufori, kärlek, tacksamhet, tvivel, frågor, tårar, lovsång och tystnad inför honom.

Den resan önskar Ida att du ska få bli en del av, oavsett om det är för första eller tusende gången.

Syftet med skivan är att hjälpa dig att sjunga ut din sång till Gud och bevara lovsången och närheten till Jesus oavsett vad livet bjuder på överraskningar och utmaningar. Att inte dra sig undan från relationen till Jesus och kyrkan när livet blir tufft utan hämta styrka och kraft i att dra sig närmare honom i lovsång och i relation till den ”familjen” som kyrkan är tänkt att vara.

Majoriteten av sångerna är skrivna av Ida och resterande sånger är handplockade för att göra skivans helhet perfekt.

Bibliskt förankrade texter, sköna melodislingor i modern musikalisk förpackning. Genom hela den välproducerade produktionen kan man känna den passion som Ida bär – till Gud, men även till sina medmänniskor.

Tanken är att allt ska kunnas spelas och användas i både små och stora sammanhang, därför görs också ett nothäfte samtidigt som skivan släpps.

Idas stora längtan är att denna skiva även ska kunna tilltala den som ännu inte tror och att vi som troende skulle
vilja dela med oss av musiken till våra vänner. Med på skivan medverkar också den Norske låtskrivaren och lovsångsledaren David André Østby samt Idas nära vänner Evelina Gard och Lina Nielsen från Hillsong Church Stockholm.

Alla sånger på skivan är på svenska vilket också är väldigt viktigt för Ida.
– För mig är det väldigt viktigt att våra ord som vi sjunger till Jesus är på allvar och hamnar nära vårt hjärta, därför är alla sånger på svenska, hur vi än vänder och vrider på det så är svenska vårt själsspråk och kommer brutalt nära oss, säger Ida.

Sånglista:
1 Sagan
2 Just nu
3 Innerligt tacksam
4 Jag vet vad jag har
5 Korsets Kung (med David André Østby)
6 För varje dag som går
7 Låt aldrig lovsången tystna
8 Sträcker mig framåt (med Lina Nielsen & Evelina Gard)
9 Tänk om
10 Fader vår
11 Nära dig
12 Trofast Gud