Micke Fhinn
– Underbara dagar

Artist:

Album:
Underbara dagar

Releasedatum:
9 juni, 2013

Art.nr:
ADOCD18

Det har nu gått sju år sedan Micke Fhinn, tillsammans med hustrun Åsa, släppte skivan Det bästa i världen och det är många som tillsammans med oss har sett fram emot nya sånger.

Underbara dagar innehåller till största del nyskrivna sånger, som Varje andetag, Än finns det tid och Tills mitt hjärta slutar slå, men det dyker även upp en och annan välbekant sång, som You are the Rock of my Salvation, Allt som du har sagt och När jag ser. De flesta är på svenska, men det bjuds även på några engelska sånger.

Som tidigare skivor handlar det om gitarrbaserade sånger med lättillgängliga melodier, i varm samklang. Sånger som hoppfullt sträcker sig uppåt, men bottnar i det verkliga vardagslivet. Texter rakt från hjärtat, som man lätt kan identifiera sig i och sjunga med i hemma i sin egen lovsångsstund, eller tillsammans med andra i kyrkan.

Flera av sångerna har stor potential att plockas upp och sjungas i lovsångsreportoaren runt om i alla sammanhang, både i och utanför Sverige. Exempelvis All Things New, som är skriven tillsammans med Samuel Gajicki (f d The Royal Radio) som också framför sången tillsammans med Micke och How I Love You som är skriven ihop med Mattias Martinson.

Åsa Fhinn medverkar också på flera av sångerna. Titelsången, Underbara dagar, gästas av Ellen Vingren (Two Birds). Musiker är bl a Andreaz Hedén (piano), Erik Mjörnell (gitarr), Paul Börjesson (bas), Ted Hector (keyboards) och Johan Eckeborn (trummor), som även producerat skivan.

Det är med stor glädje vi presenterar Underbara dagar – en blivande klassiker med personlig känsla, hjärtlighet och mycket värme.

Sånglista:
01 – Varje andetag
02 – All Things New
03 – Underbara dagar
04 – Allt som Du har sagt
05 – Tills mitt hjärta slutar slå
06 – Än finns det tid
07 – När jag ser
08 – All We Need is You
09 – I Hunger and I Thirst
10 – You Are the Rock of My Salvation
11 – How I Love You

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs