Joonatan & Therese Savolainen
– The Prodigal Son

Artist:
Joonatan & Therese Savolainen

Singel:
The Prodigal Son

Releasedatum:
23 april, 2021

Art.nr:
ADOCDS13

Lovsångsduon och gifta paret Joonatan & Therese Savolainen har sjungit tillsammans sedan 2009 och båda har lång erfarenhet av aktivt engagemang i olika gudstjänstkontexter. De har skrivit lovsånger tillsammans i några år och nu släpper de sin första singel med titeln The Prodigal Son.

Singeln The Prodigal Son är baserad på berättelsen om den förlorade sonen i Bibeln. Uppenbarelsen av Gud som vår far och hans ovillkorliga kärlek har varit inspirationen för paret att skriva sina sånger. Inte minst när det gäller deras debutsingel, som huvudsakligen handlar om Faderns välkomnande armar, som tar emot oss oavsett vilka bördor vi bär.

– Det är ju de här texterna och tonerna som vi länge har sjungit hemma vid pianot och det känns härligt att andra nu också ska få höra en första del av det. säger Joonatan och får medhåll från Therese som avslutar:

– Ja, man öppnar verkligen sitt hjärta när man släpper sina egna sånger. Så vi ber och hoppas på att de som lyssnar ska få tag nånting och bli välsignade.

Joonatan och Therese planerar att fortsätta spela in sina låtar och hoppas att de kommer att ge människor hopp, tröst och tro. Deras bön är också att deras musik ska kunna leda människor till upplevelsen och uppenbarelsen av Guds kärleksfulla omfamning.

The Prodigal Son ges ut digitalt av skivbolaget Adora 23 april.

Pressfoton: Abraham Engelmark

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs