Maria Almroth & Daniel Viklund – Stilla natt

Artist:
Maria Almroth & Daniel Viklund

Album:
Stilla natt

Releasedatum:
19 november, 2010

Art.nr:
ADOCD10

Efter 2009 års mycket omtyckta skivdebut “Låt mig få höra om Jesus”, följer Maria Almroth och Daniel Viklund upp med skivan Stilla natt. Det är en mycket stämningsfull julskiva, där Maria och Daniel båda medverkar på sång. Daniel spelar dessutom piano och har arrangerat samtliga sånger.

Till sin hjälp har man på vissa sånger tagit in en stråkensemble, kyrkorgel, klockspel, harpa, blås, barnsolist, samt klassiska julbjällror. Med andra ord handlar detta om en traditionell julskiva för den breda målgruppen, där glädjens budskap – julevangeliet står i centrum i samtliga sånger.

Inspelningen är bland annat gjord i kapellet på församlingsgården Ribbingebäck tillsammans med producent Johan Eckeborn, som även producerade “Låt mig få höra om Jesus”.

Maria Almroth är en skönsjungande sångerska, med många järn i elden. Hon är både aktiv lovsångare, gift 6-barnsmamma och egenföretagare.

Daniel Viklund är välkänd i många sammanhang som både förkunnare och sångare. Han är skolad operasångare och på skivan sjunger han och ackompanjerar Maria på piano. Dessutom har han arrangerat samtliga sånger på skivan.

 

Sånglista:
01 – Julbön
02 – Marias vaggvisa
03 – Juleljus brinn
04 – Koppången
05 – Mitt i vintern
06 – Betlehems stjärna
07 – Kristus är kommen
08 – Julvisa
09 – O du saliga/Härlig är jorden
10 – Stilla natt
11 – Till Betlehem mitt hjärta
12 – Var glad

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs