House On A Hill
– Sänd Ditt regn

Artist:
House On A Hill

Album:
Sänd Ditt regn

Releasedatum:
28 maj, 2021

Art.nr:
ADO33CD

House On A Hill skivdebuterar med albumet ”Sänd ditt regn”, men är långt ifrån nybörjare.

Lovsångskollektivet House On A Hill under ledning av Johannes Karlsson (f d Safemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet av aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang.

Johannes har tidigare bland annat producerat skivan Med lyfta händer av Simeon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras lovsångsserie Gemenskap och tillsammans är makarna engagerade i lovsången i sin hemförsamling, Korskyrkan i Östervåla.

Under 2020 gavs debutsingeln Trofast Gud ut digitalt för att peka på vår mäktiga Skapare, som håller allt i sin hand, även om världen just nu skakas.

Denna fasta visshet är ett genomgående tema i sångerna på nya albumet. Samtliga sånger är egenskrivna lovsånger på både svenska och engelska, men skivan innehåller även en cover på Brenton Browns Everlasting God, en version som Brenton själv uttryckt att han gillar.

Musikaliskt handlar det om modern lovsång med rockinfluenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor och olika sammanhang.

– Lovsång är grundvalen i våra liv och allt har sin start där. Tror att Gud är på gång att göra stora saker i vårt land men kanske på ett nytt och annorlunda sätt och lovsången banar alltid väg och förbereder oss för det Gud vill göra. Vår längtan är att se Guds ande leda oss på ett nytt sätt och att våra liv ska va en lovsång till Gud, och med den utgångspunkten har skivan kommit till. säger Johannes och Johanna själva om skivan.

Sänd ditt regn gavs ut av skivbolaget Adora 28 maj, 2021.

Sånglista:
01 – När jag har Dig
02 – Come to the Father
03 – Du är min dyra skatt
04 – Frälst genom korset
05 – Kristus är mitt hopp
06 – Här inför Dig
07 – Sänd Ditt regn
08 – Trofast Gud
09 – Min själv hem
10 – Allt som jag begär
11 – Light Us for Your Name
12 – Everlasting God

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs