Viktoria – Mer av Dig

Artist:
Viktoria

Album:
Mer av Dig

Releasedatum:
16 april, 2012

Art.nr:
ADOCD15

Viktoria Anderssons andra soloskiva, Mer av dig, innehåller uteslutande sånger på svenska och musikaliskt har man tagit ut svängarna lite mer än föregångaren; My Faith, från 2010. Även denna gång har maken Christian ”CC” Andersson varit med som både låtskrivare och musiker. Dessutom har han tillsammans med Jonatan Samuelsson producerat och arrangerat skivan.

Detta är en skön, lite tillbakalutad popskiva med flera tänkvärda texter om Gud i vardagen, uppmuntrande livsberättelser blandat med rena lovsånger och sånger skrivna utifrån ett ”Gud-till-människa-perspektiv”.

Skivan inleds med sången en riktigt trivsam, akustisk sång betitlad Café, som både berättar en tänkvärd historia och ställer viktiga frågor. Därefter följer Ljuset ifrån dig – en uppriktig och drivande låt om att tro på Gud oavsett vad andra säger. Titelspåret Mer av dig är en finstämd aftonbön, med både musik och text som ger mersmak. Vackert och stämningsfullt liksom sången Från Gud till dig, som känns genuin och innerlig.

Ulf Christiansson medverkar på sångerna Ännu finns det hopp och Lita på mig, som handlar om att bevara den första kärleken till Jesus. I sången Sommarbris, som kanske mer kan liknas vid en högtidssång, möts det spröda, sköra och det storslagna, pampiga på ett smakfullt sätt.

Sammanfattningsvis så har hela skivan någon slags skön västkustlig bris av sommar över sig och man kan ana att en glimt av Göteborgs vackra skärgård har influerat makarna och Hönö-borna Anderssons låtskrivande.

Detta är en skiva som bjuder på många lovande sånger, med inspirerande texter och melodier som man bara inte kan låta bli att nynna med i!

Sånglista:
1. Café
2. Ljuset ifrån dig
3. Som en diamant
4. Mer av dig
5. Lita på mig
6. Från Gud till dig
7. Ännu finns det hopp
8. Öppna mina dörrar
9. Sommarbris
10. Frid när det stormar
11. Ger mitt hjärta

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs