Harald Høidahl
– Låt Ditt rike komma

Artist:
Harald Høidahl

Album:
Låt Ditt rike komma

Releasedatum:
21 juli, 2013

Art.nr:
ADOCD19

Låt ditt rike komma är Harald Høidahls femte soloskiva. Skivan påminner i uttrycket en del om Nu är vi ett i Jesus, en skiva i lovsångsserien Gemenskap, som Harald spelat in och producerat.

Även denna gång baseras musiken på Haralds pianospel och röst, men Harald har även med sig ett band, en stråkensemble och en kammarkör.

Det återhållsamma och stundtals kontemplativa musikaliska uttrycket speglas även i texterna som denna gång stannar upp en hel del inför den treenige Guden.

– Den heliga treenigheten är ett mysterium vi inte får vara rädda att utforska och upptäcka – även i så kallad modern lovsång. Gud uppenbarar sig som Fader, Son och Ande
, säger Harald och fortsätter:
– Att bekänna, uppmärksamma, lovsjunga och ära den treenige Guden, öppnar upp våra hjärtans ögon så vi
 ser ännu en glimt av vem Gud är. ”Men vi vet att när han uppenbaras, kommer vi att bli lika honom, ty då får vi se honom sådan han är.” (1 Joh 3:2).

Andra sånger på skivan handlar om Himlen, enhet och om bön för de som lider och de allra flesta är skrivna av Harald själv.

Låt ditt rike komma är en stilla betraktelse och beundran av Gud i sånger som med stor sannolikhet kommer att sjungas runt om i kyrkor och olika kristna sammanhang en lång tid framöver.

Sånglista:
Vi välsignar dig
Vi har kommit för att tillbe
Herren ska komma over sitt folk
Låt ditt rike komma
Christ beside me S:t Patrick’s breastplate
Gloria
Ära vare Gud
Herre jag böjer mig för dig
Var mitt liv
Jesu blod
O, huvud blodigt, sårat (vers 3 & 5)

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs