Christian Liljegren – Kraft

Artist:
Christian Liljegren

Album:
Kraft

Releasedatum:
15 juni, 2015

Art.nr:
MUSICO001

Christian Liljegren är kanske mest igenkänd som sångare i hårdrocksband som Narnia, Golden Resurrection, Divinefire, Modest Attraction eller Audiovision.

Men Christian är också sångevangelist och har ett brinnande hjärta för dessa kraftfulla och klassiska sånger som burit många människor genom tiderna. På nya albumet ”Kraft” backas Christian upp av Olov Andersson på piano och keyboards.
På det här albumet möter vi klassiska sånger som My Way, Bridge Over Troubled Water som är tidlösa sånger som ger och gett kraft till miljoner människor. Här får du dessa sånger på svenska.

Pelle Karlssons tolkning av My Way heter Jag håller hans hand är en av Christians favoritsånger tillsammans med Pelle Karlsson egna komposition Ett liv som belyser kraften i tron.

När Christian varit ute på turné med Narnia så är det vissa sånger som berör folks hjärtan. Long Live The King och Shelter Through The Pain är sådana låtar och nu får de ett annat uttryck som är mer nära och intimt och nu även på svenska men budskapet är fortfarande kraftfullt.

För några år sedan gjorde Christian & Olov en skiva med bandet Audiovision och låten The Gate är en sång som berört duon mycket och här kommer den i svensk tappning med albumets producent och Audiovisions gitarrist Torbjörn Weinesjö.

Oavsett om du är troende eller inte så är vår förhoppning att du får kraft genom dessa sånger så att din vardag blir lite lättare.

Kraft är något vi alla behöver varje dag. Låt kraften och tron i musiken och texterna beröra dig.

 

Om Christian Liljegren och Olov Andersson:
Tron och musiken är centrala bitar i Christian och Olovs liv som bidar till kraft. De har äntrat massor av scener och länder världen över såsom Japan, Israel, Färöarna, Mexico, Tyskland, Holland, Schweiz, Finland, Norge & hemlandet Sverige där de levererat rockmusik med kraft. Att våga skala av är också ett kraft uttryck och vi hoppas att du skall bli berörd av kraften i sångerna och texterna.

Sånglista:
1 Music/The Show Must Go On – Medley
2 All Ära Till Dig
3 Jag Håller Hans Hand
4 Håll Mitt Hjärta
5 Skydd För Min Själ
6 Ett Liv
7 Som En Bro Över Mörka Vatten
8 Stad I Ljus
9 Kom Till Mej
10 Liv I Evighet

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs