Calle Sundström – I Hans hand

Artist:
Calle Sundström

EP:
I Hans hand

Releasedatum:
31 mars, 2023

Art.nr:
CSM01

Calle Sundström är mån om att låta texterna själva få tala och rikta ljuset på Herren. Med erfarenhet inom lovsång och som keyboardist i diverse symfoniska rock- och popband, ger han nu ut fyra av sina sånger på sin debut-EP.

”I Hans hand” innehåller fyra egenskrivna sånger som har varit med under åren och som Calle upplever har fått betjäna människor vid olika tillfällen. Sångerna har fått en ny musikalisk kostym som lyfter fram texterna. För produktion och master står CJ Grimmark (Narnia, Jerusalem), Lighthouse Mastering, som även har spelat alla instrument. Exekutiv producent är Jonatan Samuelsson (Narnia, Adora).

– Min önskan är att sångerna ska förmedla något från Gud till lyssnaren. Att de får beröra och betjäna människor som behöver få uppmuntran, tröst eller kanske ett första möte med Gud. säger Calle själv om skivan och avslutar:

– Jag upplever att vi har fått texterna att träda fram och min innerliga önskan är att dessa ska beröra och skapa en längtan efter Herren.

Sånglista:

1. Du är min Gud
2. Jag har dig kär
3. Herren älskar dig
4. Varje steg

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs