Irene – Endless

Artist:
Irene

Album:
Endless

Releasedatum:
21 juli, 2017

Art.nr:
ADOCD25

Irene Anderssons debutalbum, med egenskrivna sånger på engelska.

Skivan är skriven över en längre tidsperiod där Irene har fått upptäcka mer av vem Gud är och börjat på en livslång resa tillsammans med honom, hans förvandlande kärlek och närvaro i sitt liv. Huvudspåret Endless handlar om att kliva in i den evige Gudens närvaro och beskriver hans storhet och oändlighet. Genom skivan vill Irene att människor ska kunna kliva in i hans närvaro och genom sångerna finna utrymme att uttrycka sin kärlek till Jesus.

Irene är aktiv lovsångsledare på Livets Ord och en del av Livets Ord Youth Worship. Redan i tidig ålder började hon att skriva egna sånger med fokus på Gud och från 12 års ålder har Irene lett lovsång i många olika samfund, både i Sverige och utomlands. 2009 släppte Irene sin första singel Put my trust följt av Wherever I go, inspelad i Kapstaden, Sydafrika. Irene brinner för att göra Jesus känd och för att förmedla hans kärlek till andra genom sina sånger.

Sånglista:
01 – Love of my life
02 – Destiny
03 – Endless
04 – I belong to you
05 – In your presence
06 – Remain
07 – Resurrect
08 – For the lost
09 – He is here
10 – In the realm

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs