David Castañeda
– En sann verklighet

Artist:
David Castañeda

Album:
En sann verklighet

Releasedatum:
24 juli, 2010

Art.nr:
ADOCD08

Gitarrdominerad lovsång, djupt rotad i den skandinaviska rocken.

Efter en karriär som popartist har David Castañeda landat i det – som snarare är en hjärtesak för honom, än en viss musikstil – lovsången.

Passionen för Gud märks tydligt i texterna, som pekar enstämmigt och vertikalt uppåt. Men det genomsyrar även musiken, där varje instrument är ämnat att lovsjunga Gud. På inledningsspåret ”Ps 150” – som är baserad på Psalm 150 – är det nämligen instrumenten som står för lovsången.

David har en förmåga att skriva träffsäkra melodier och sköna harmonier som har rötterna djupt i den skandinaviska rocken. Det handlar om gitarrdominerad lovsångsrock där varje del anses viktig. Texterna är till största delen på svenska, men det bjuds även på ett par engelska sånger bland skivans 12 spår.

Davids budskap med skivan ”En sann verklighet” är att tro på det otroliga. Han vill även få fram vikten av att identifiera sig i Gud istället för sina gåvor eller omständigheter.

Skivan gästas dessutom av lovsångsledaren Brenton Brown (appears courtesy of Survivor Records) och Daniel Ornellas (Tree63, m fl)!

Låtlista:
1 Ps 150
2 Glädjerop
3 Visa Mig Din Väg
4 More Than A Conqueror (feat. Brenton Brown)
5 Inför Ditt Kors
6 Det Vackraste Jag Har
7 Bön
8 Din Trofasta Kärlek
9 Världens Ljus
10 En Halv Sekund
11 Send Me (feat. Daniel Ornellas)
12 Gör Mig Hel

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs