Gemenskap – Din godhet ska följa mig

Artist:
Gemenskap featuring Angel Baggerman, Benjamin Eliasson, Filippa Samuelsson, Agnes Samuelsson & Jonatan Samuelsson

Album:
Din godhet ska följa mig

Releasedatum:
15 september, 2023

Art.nr:
ADO35CD

På ”Din godhet ska följa mig” står enkla sånger från den lilla gruppen i centrum, precis som på föregångarna i lovsångsserien Gemenskap. I enkla och avskalade arrangemang blandas välkända lovsånger med några helt nya sånger.

 ”Din godhet ska följa mig” medverkar Benjamin Eliasson, Angel Baggerman, Filippa och Agnes Samuelsson, alla från Uppsala.

Välkända sånger som ”Kom, helig Ande (med renhet)”, ”Jag vill ge dig mitt liv” och ”Kom, Jesus kom” får sällskap av nya sånger: 

Inledande sången ”Glory”, är skriven av Benjamin och den följs av ytterligare en ny sång, ”Halleluja (Din godhet ska följa mig)” och som avslutning landar skivan i fridfulla sången ”Peace”.

Förutom att fler nya sånger har fått mer utrymme än på tidigare skivor i serien, så har även flera sånger instrumentala partier. Något som är tänkt att som andrum, eller för att ge plats för din egen sång.

Enkel lovsång som används i egna andakter, i böne- och hemgrupper och mindre sammanhang, eller bara i bakgrunden. Så får vi ofta höra att skivorna i lovsångsserien Gemenskap används. Det är precis så det är tänkt att de ska användas. Du ska kunna sjunga med själv i bilen, hemma, eller tillsammans med andra!

Skivan är inspelad och producerad av Jonatan Samuelsson (Adora, Narnia) och mastrad av CJ Grimmark (Narnia, Jerusalem) på Lighthouse Mastering. 

”Din godhet ska följa mig” ges ut av skivbolaget Adora 15 september och distribueras via JONO och Livets Ords Förlag.

Sånglista:

1. Glory
2. Halleluja (Din godhet ska följa mig)
3. Kom, helig Ande (med renhet)
4. Helige Ande, vi är i din närhet
5. Jag vill ge dig mitt liv
6. Kom, Jesus kom
7. Jag älskar dig (och jag höjer min röst)
8. Jag tror på Jesus
9. Peace

Om Adora

Adora Records är ett musikbolag med fokus på lovsång. Från klassiska psalmer och hymner till modern lovsång. Startade 2009 och drivs av Jonatan Samuelsson.

Adora Online är vår webbutik där du kan ladda ner noter i pdf-format och köpa cd-skivor från Adora.

Adora Songs är namnet på musikförlaget, som administreras av David Media.

Adora Club är vårt lovsångsabonnemang. Som medlem får du skivor direkt till din brevlåda 4-6 gånger/år till rabatterade klubbpriser. Dessutom får du exklusiva erbjudanden. Klubben administreras av Livets Ords Förlag.

Kontakt

Adora
c/o JONO
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala

E-post: adorarecords
Facebook: adorarecords
YouTube: adorarecords
X/Twitter: adorarecords

Lovsångsabonnemang: Adora Club
Webbutik: Adora Online
Musikförlag: Adora Songs