Musik

Tell Me The Story

Order album

Adora Online
  • Label: Viva
  • Release: 26 oktober, 2020
  • Catalog No: ADO29CD

Skivbolaget Adora expanderar instrumentala lovsångsserien Viva!

– Vi är tacksamma för all fin feedback som vi har fått för “Divina” – det första albumet i Viva-serien, och är glada över att släppa ytterligare ett album med instrumental lovsång. säger Jonatan Samuelsson, grundare och ägare av Adora.

Liksom Adoras lovsångsserie för bönegrupper, Gemenskap, är Viva en serie med fokus på sångerna snarare än en viss artist. Detta innebär att medverkande musiker varierar mellan albumen.

Denna gång är det keyboardisten Danne Tibell (Jerusalem, XT, Larm) som spelar både piano, Hammondorgel, kyrkorgel och synthar. Producent är bandkollegan Anders Mossberg (Jerusalem, Larm, Vineyard Oslo, frilansmusiker), från skivan ”Divina” som även gästar som musiker tillsammans med gitarristerna Björn Stigsson (XT, Leviticus), Johnny Lennartsson (Johnny Lennartsson Group) och Stephen Carlson (ex-Miracle Music, ex-OKS, Peter Carlsohn’s The Rise, Christian Liljegren).

Välkända lovsånger och hymner som I Surrender All, Saliga visshet och Bred dina vingar blandas med sånger som Dannes Jerusalem-låt Dagarna går och Anders Widmarks Genom varje andetag.

Detta är förstklassig instrumentalmusik. Ett album som fungerar lika bra i bakgrunden som att lyssnas aktivt på.

Tillsammans med sitt team av professionella musiker sätter Danne sin egen personliga stämpel på produktionen på detta album, med ett tydligt fokus på Gud.